Liégeois

Chocolat
Chocolat

Chocolat

Belgische Chocolade

Magere melk (61,0%), room (melk) (19,3%), suiker, chocoladepoeder (5,3%) [suiker, cacaomassa, mager cacaopoeder, natuurlijk vanillearoma], magere melkpoeder, mager cacaopoeder, cacaopoeder, zetmeel, gemodificeerd zetmeel, verdikkingsmiddelen (carrageen, xanthaangom), aroma’s, dextrose, gelatine.

Voedingswaarden Voor 100g %RI per portie
Energie 720 kJ / 171 kcal 9%
Vetten 9,4g 13%
Waarvan verzadigde vetzuren 6,2g 31%
Koolhydraten 17,6g 7%
Waarvan suikers 15,7g 17%
Vezels 0,8g -
Eiwitten 3,6g 7%
Zout 0,13g 3%
Vanille
Vanille

Vanille

Met Vanille van Madagaskar

Volle melk (63,3%), room (melk) (22,4%), suiker, zetmeel, magere melkpoeder, natuurlijk vanillearoma, verdikkingsmiddelen (xanthaangom, pectine), gelatine, kleurstof (bèta-caroteen).

Voedingswaarden Voor 100g %RI per portie
Energie 638 kJ / 152 kcal 8%
Vetten 8,7g 12%
Waarvan verzadigde vetzuren 5,8g 29%
Koolhydraten 15,5g 6%
Waarvan suikers 13,3g 15%
Vezels 0,1g -
Eiwitten 3,0g 6%
Zout 0,16g 3%

Onze verbintenissen